Doorgeefpen: Janine van der Goot

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik Anja Tadema even bedanken voor de doorgeefpen. De zomervakantie is weer voorbij…. Na een geweldige vakantie in Albufeira met mijn vriendinnen is het weer tijd om aan mijn conditie te werken. Want van al dat feesten wordt het niet beter.

Mijn naam is Janine van der Goot en ik woon in Idskenhuizen. Afgelopen zomer heb ik mijn verzorgende IG diploma gehaald op de Friese Poort in Sneek. Dit schooljaar ben ik begonnen met de verpleegkundige opleiding. Ik mocht hier het derde jaar instromen dus doe er hopelijk in totaal nog 2 jaar over. Ik loop nu 3 dagen in de week stage en ga 2 dagen in de week naar school.

Ik werk al een aantal jaren op de vleeswarenafdeling in de jumbo en ben in de zomervakantie ook in de thuiszorg aan het werk geweest. Buiten al het leren en werken om volleybal ik het allerliefst. Ik volleybal denk ik nu zo’n 11 jaar en ben begonnen bij de mini’s in niveau 1 samen met Aurelia de Jong.

Toen ik 15 jaar was kwam mijn droom uit want ik mocht in dames 1 spelen. Afgelopen seizoen zijn we ongeslagen kampioen geworden in de eerste klas, dus dit jaar op naar de promotie klas! Nu we toch in de winning mood zitten gaan we natuurlijk weer voor een kampioenschap dusssss derde divisie pas maar op we komen er aan.

Genoeg over mij, iedereen heel veel succes dit seizoen!

Ik geef de ‘’pen’’ door aan onze nieuwe aanwinst Frida Bouma.

Groetjes Janine