Onderzoek Aurelia de Jong

Aurelia de Jong heeft in januari een onderzoek binnen onze vereniging gedaan. Het uitgangspunt hiervan was het peilen van de betrokkenheid binnen de vereniging en hoe deze vergroot kan worden. Als bestuur hebben we daar natuurlijk wel een gevoel en een idee bij, met zo’n onderzoek krijg je hier een realistischer beeld van. Maar hoe staat het ervoor? 

Betrokkenheid

De uitkomsten van het betrokkenheidsonderzoek waren erg positief, jullie zijn tevreden over de gang van zaken binnen de vereniging. Aandachtspunt blijft wel de indeling van de teams. De keuzes die hier gemaakt worden zijn soms lastig. Door in contact te blijven en te weten wat er speelt binnen de vereniging. Met 4.3 punten van de 5 scoren we als SNVV dus best hoog, met uiteraard een aandachtspunt.

Vergroten van betrokkenheid

Vanuit de leden zijn er ontzettend veel ideeën naar voren gekomen, over hoe de betrokkenheid kan worden vergroot. Het meest gekozen onderdeel is het meedoen aan clinics, georganiseerd door de volleybalvereniging.

Niet volleyballende jeugd van 12 t/m 18 jaar

Het interesseren van de jeugd blijft een aandachtspunt binnen onze sport. Dat komt ook terug in het onderzoek wat Aurelia deed binnen deze doelgroep. Een andere sport wordt vaak leuker gevonden, maar is het beeld van volleybal helder genoeg?

Hoe gaan we verder?

Wij zijn trots op onze vereniging en willen dit graag zo houden. Betrokkenheid onder de leden is voor ons erg belangrijk. Daarom gaan wij verder vorm geven aan de uitkomsten van het onderzoek. Hier horen jullie t.z.t. meer over!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *