Vrienden van SNVV – verslag van de eerste feestavond

Zaterdag 9 februari was het zover en hebben we de 1e feestavond van de “Vrienden van SNVV”  en de sponsoren van SNVV gehouden. Als locatie hebben we voor de Wissel gekozen waar we konden zien wat er al verbouwd en gerealiseerd is.

De commissie opende de avond en onze voorzitter Frits Sybesma bedankte de vrienden en sponsoren en gaf aan dat de gelden verzamelt door de “Vrienden van SNVV” apart in een pot gezet worden en waarmee er extra’s voor de vereniging kunnen worden gerealiseerd. De commissie gaat in samenspraak met het bestuur en de trainers inventariseren waar behoefte aan is. Je kunt denken aan hulpmiddelen bij trainingen of bijvoorbeeld een clinic van een vooraanstaande trainer.

Na de opening hebben we de quiz “raad een plaat” gespeeld. Alle aanwezigen werden in groepjes verdeeld en er werd fanatiek op de knoppen geslagen. Dat het in de smaak viel bleek wel uit de vraag van de teams of ze nog een ronde konden spelen. Na de punten te hebben geteld werd het team van Erik van Prooijen, Thom Bergstra Annemiek Nota en Ida Werkman de winnaar van de avond. Ze krijgen een volleybal.

Hierna was het tijd voor de Dj’s Ramon en Ym die de sfeer verder opkrikten en is het feest is doorgegaan tot in de kleine uurtjes. Lekker bewegen op muziek onder het genot van een hapje en een drankje. De Wissel, Stefan en Ilse bedankt voor jullie gastvrijheid. Mede dankzij jullie inzet kunnen we terugzien op een geslaagde avond en is de volgende feestavond alweer ingepland op zaterdag 5 oktober.

Wat voor jou?

Als je denkt, dit is misschien wel wat voor mij, kun je je opgeven voor “Vrienden van SNVV”. Dit doe je via ons inschrijfformulier of bij een van de commissie; Bernard Steneker, Tjitte Feenstra of Arjen de Vries. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *