We zijn weer begonnen!

Het jaar 2018 is weer begonnen, jullie hebben al kunnen lezen dat Dames 1 met drie keer winst het jaar goed is begonnen. Meisjes A1 en C1 draaien als een tierelier met beide een eerste plaats. Bij de Heren is Heren 2 het hoogst geklasseerde team. Een tweede plaats voor de mannen! Alvast veel succes de tweede seizoenshelft!

Vrienden van SNVV is live!

Het logo prijkt al een tijdje op onze nieuwe shirts. Je kunt je nu ook bij de vrienden voegen, “Vrienden van SNVV” is live! Als je lid wordt van de Vrienden van SNVV steun je de club. Een deel van de € 50,- investeren wij in de club. En een deel krijg je terug in de vorm van het jaarlijkse “Vrienden van SNVV-evenement” Hoe je je aanmeldt? Kijk hiervoor op www.snvv.nl/vriendenvansnvv.

Tweede ronde contributie 

Betaal jij je contributie via de automatische incasso? En betaal je het in twee termijnen? Zorg dan dat er 29 januari genoeg geld op je rekening staat. De tweede ronde van de automatische incasso wordt dan afgeschreven.

Worstenactie op zaterdag 24 maart

Op zaterdagochtend 24 maart gaan we weer langs de deuren met droge worsten! Noteer ‘m alvast in je agenda 🙂 En vertel het vooral ook rond, zodat iedereen zijn of haar deur op 24 maart ook opendoet.

Televisiescherm in de kantine

In de kantine hangt sinds kort een televisiescherm, een uithangbord voor onze sponsoren. Maar natuurlijk ook voor de vereniging. Informatie die voor jou als lid belangrijk is komt hierop langs. We gaan nog aan de slag om ook alle teams op het scherm te laten draaien. Dus dan is het scherm ook een beetje van jou 😉