Wij feliciteren… Dames 5, MB 2 en SNVV 3!

Het zou een mooi weekend worden… en dat is ook gelukt! Het één na laatste weekend leverde drie kampioenen op!

Vrijdag 5 april 2019
19.00 uur Sportfun Joure

Het fluitsignaal klinkt voor de wedstrijd SNVV Dames 5 – CSC Joure Dames 1. Bij 1 set winst is onze Dames 5 kampioen. De dames starten de wedstrijd sterk en komen de eerste set eigenlijk geen moment in de problemen. Het is dan ook al snel duidelijk dat het kampioenschap een formaliteit is. Bij 24-14 serveert SNVV voor de winst. En de eerste set is binnen en daarmee ook het kampioenschap. De wedstrijd werd eenvoudig gewonnen met 3-0.

 

Vrijdag 5 april 2019
19.00 uur Doniahal Sint Nicolaasga

In de Doniahal staat onze MB 2 te trappelen om te starten, bij een 3-0 overwinning waren de meiden niet meer in te halen. De eerste twee sets gingen erg voorspoedig, de eerste set ging met 25-20 naar Sint Nyk. In de tweede set kwamen de gasten uit Wolvega dichterbij, maar SNVV won weer; 25-23. De derde en bepalende set was overduidelijk voor De Griffioen, 10-25. En daarmee kan concurrent Udiros nog op gelijke hoogte komen. Er was veel onduidelijkheid in de sporthal. Maar de website van de Nevobo zei kampioen, dus dan zal het zo zijn! Later blijkt Udiros een team met dispensatie spelers te zijn. Die teams kunnen officieel voor de Nevobo niet kampioen worden.

 

Zaterdag 6 april 2019
Wolvega

Het seizoen zit er weer op voor de CMV-jeugd, na een prachtig toernooi van afgelopen zaterdag. Vanuit SNVV hebben we vijf jeugdteams afgevaardigd naar Wolvega. Eén van deze drie teams kwam terug met een prachtige medaille. De meiden van SNVV 3 wisten in hun poule met de prijs naar huis te gaan. Bekijk alle uitslagen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *