Programma vanaf begin november

Op dit moment is het even rustig in de sporthal. Vanwege de herfstvakantie zijn er bijna geen wedstrijden. Het huidige schema voor scheidsrechters en zaalwacht is te gebruiken tot en met 3 november. Het nieuwe schema is inmiddels rondgestuurd, dit schema is tot en met december 2018. Je vindt deze schema’s hieronder.

Planning scheidsrechters en zaalwacht tot en met december

Voor de vrijdagavond: zaalwacht en scheidsrechters graag op tijd aanwezig zodat alles klaar staat en er om 19 uur gestart kan worden. Voor de overige wedstrijden de scheidsrechters graag half uur voor start aanwezig.

Voor de zaterdagmiddag: de zaalwacht en scheidsrechters worden rond 15.00 uur verwacht. Na het fluiten van de wedstrijden graag veld 2 en 3 opruimen. Dames 1 zal naar het spelen van hun wedstrijdveld 1 opruimen.

Digitaal wedstrijdformulier

Staan bij jou in het Digitaal wedstrijdformulier de rugnummers niet ingevuld en vind je dat niet heel handig? Ga naar de website van het DWF en log in. Nu staat je naam rechtsboven in beeld. Als je daarop klikt kun je drie keuzes maken. Klik op teambeheer. Binnen teambeheer kun je je eigen team zoeken. Als je je eigen team hebt gevonden, zorg er dan voor dat je alle spelers voorziet van een rugnummer. Heb je dat goed gedaan, dan worden de rugnummers onthouden en kun je ze in het wedstrijdformulier gemakkelijk inladen.