Nieuwe wedstrijdschema + scheidsrechters 2e Seizoenshelft

Allereerst wensen wij namens het bestuur  iedereen de beste wensen voor 2020 en dat we er met zijn allen weer een sportief, gezellig en gezond jaar van mogen maken!

Helaas kunnen we dit seizoen niet meer terecht in onze vertrouwde Doniahal. Voornaamste reden hiervoor is dat het gehele plafond wat uit houten schroten bestaat volledig gerenoveerd zal moeten worden. Daarnaast liggen er veel roetstukjes in de ruimte tussen plafond en dak die mogelijk naar beneden kunnen vallen en schadelijk voor onze gezondheid zijn. Ook zal de vloer de nodige onderhoud ondergaan. Mochten we alsnog weer eerder in de hal terecht kunnen, worden jullie op de hoogte gebracht.

Voor nu zijn alle wedstrijden van de 2e competitie helft inmiddels onderverdeeld onder de verschillende locaties in: Lemmer, Balk en Langweer.

Bekijk hier het schema waar ook meteen de nieuwe scheidsrechter verdeling in staat vermeld!

Hier nog wat aanvullende informatie namens het wedstrijdsecretariaat:
In het schema staan de betreffende sporthallen vermeld, op 1 avond kan het zo zijn dat er op 3 verschillende plaatsen wordt gespeeld. Dus voor het inplannen van de scheidsrechters is het belangrijk om te kijken in welke sporthal je moet fluiten, meestal is dit wel gecombineerd met de speelavond van je eigen team.
Soms moeten er 2 wedstrijden op 1 avond worden gefloten. Dus even dubbel checken!!
We spelen immers in andere sporthallen en als de scheids er niet is kunnen we niet even iemand van een ander team regelen of een toeschouwer van de tribune halen…….
Wat betreft de zaalwacht, deze is niet ingepland, ervan uitgaande dat het eerstgenoemde team opbouwt en het laatste team weer afbreekt.
Bij jeugdwedstrijden graag assistentie van de scheidsrechters bij opbouwen en afbreken.
Staat in het schema Hege Fonnen, dan is zaal 1 is de gewone sporthal, zaal 2 is de theaterzaal.
Succes allemaal in de competitie!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *