SNVV onder de loep

Weer een aantal puntjes voor in de agenda of voor in je hoofd. Lees verder en je bent weer helemaal op de hoogte!

Afstudeeronderzoek Aurelia de Jong

Aurelia de Jong heeft ons benaderd om een onderzoek binnen SNVV te doen. Wij juichen dit natuurlijk toe. Aurelia voert dit onderzoek uit voor haar afstuderen. Het kan dus goed zijn dat ze jou binnenkort wat vragen gaat stellen. Goed om daar alvast van op de hoogte te zijn!

Happy New Year toernooi

Start het nieuwe jaar weer sportief en geef je met je team op voor dit spetterende toernooi in de Doniahal in Sint Nyk! Er worden, afhankelijk van opgave, enkele korte wedstrijden achter elkaar gespeeld tegen verschillende teams op jouw niveau. Een leuke krachtmeting dus! Aansluitend een gezellige avond in de kantine met prijsuitreiking! Meer informatie lees je op: www.snvv.nl/agenda/nieuwjaarstoernooi/.

Rabobank ledensponsoring

Ben jij lid van Rabobank Sneek Zuid-West Friesland? Dan is de Rabo Ledensponsoring actie er weer voor jou! Lees hier meer over op www.snvv.nl/ledensponsoring.

Scheidsrechterstruien

We hebben binnen SNVV veel scheidsrechters rondlopen. Daarom hebben we mooie witte truien aangeschaft. Dan is de scheidsrechter herkenbaar in de hal! De truien worden periodiek uitgewassen, lekker fris 🙂

Worstenactie

Op 16 maart 2019 gaan we weer langs de deuren met droge worsten! Noteer deze datum dus alvast in je agenda!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *