Nieuws van het bestuur maart 2019

We zijn alweer een tijdje op weg in 2019, wij zijn daarom ook alweer bezig met het volgende seizoen. Daarnaast komt onze worstenactie er ook alweer aan.

Beschikbaarheidsformulieren 2019-2020

Je kon je beschikbaarheid voor het seizoen 2019 – 2020 doorgeven tot en met 17 maart. Vul je het niet in, dan gaan we er vanuit dat je gewoon weer beschikbaar bent. De technische commissie gaat daarna weer bezig met de indeling voor het volgende seizoen.

Buurten en bedrijventoernooi – 9 maart

Zaterdag 9 maart organiseren we voor 20ste keer het buurten en bedrijventoernooi. Het toernooi wordt elk jaar populairder. Dit jaar wordt er ook een gezellig en gevarieerd programma voor iedereen neergezet. Na het volleyballen hebben we de prijsuitreiking en live muziek in de kantine! 🙂 Doe je niet mee aan het toernooi? Dan kom je toch gewoon naar de Doniahal als publiek!

Worstenactie – 16 maart

Zaterdag 16 maart gaan we weer langs de deuren in Sint Nyk en omstreken! Voor deze actie werken wij samen met Gebroeders Steneker. Voor één stel betaal je € 3,50, drie stel kost je € 10,-! Je kunt ons verwachten tussen 09.30 en 13.00 uur.

Uitslagen minitoernooi Nieuwehorne en Lemmer

Het volgende minitoernooi staat op 16 maart alweer op het programma. Hieronder zie je de uitslagen van de toernooien in Nieuwehorne en Lemmer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *