Volleybalmasterz: Haal nu je V6

Volleybal is een heel leuk spelletje, waar verschillende regels bij horen. Wanneer je zelf speelt, merk je ook dat er voor bepaalde zaken afgefloten wordt. Door het spelregelbewijs te halen, krijg je meer inzicht in de regels en begrijp je misschien zo nu en dan ook de scheidsrechter beter. Een regel is een regel, maar ook wel op meerdere manieren toe te passen.

Wij hebben binnen SNVV de regel dat iedereen vanaf de B-junioren zijn spelregelbewijs moet halen (V6 licentie). Wanneer je deze licentie hebt, mag je wedstrijden t/m de derde klasse fluiten. Daarna kun je ook nog je bewijs halen om wedstrijden te fluiten voor 2e en 1e klasse.

Er zijn een aantal senioren leden die dit bewijs nog niet hebben gehaald, dus ook aan hen:

Kom op! En ga een keer achter volleybalmasterz.nl en haal dat bewijs. Help de rest van je team om de “last” van het leveren van een scheidsrechter te verlichten.

Op de website www.volleybalmasterz.nl kun je alles lezen over het bewijs en kun je het bewijs proberen te halen.
Je hoeft het niet in 1 sessie te halen. Je kunt er meerdere keren over doen.

Je start met het maken van een inlog met behulp van je Nevobo-code (die staat op je spelerspas die in de tas van je team zit).

Je mag de toets alleen maken, maar ook samen met je team, met vrienden/ vriendinnen. Maakt niet uit als je het maar haalt.

Het vergroot je spelplezier en maakt het voor de club makkelijker om scheidsrechters te vinden voor wedstrijden. Samen zijn we sterker en delen we de last over meerdere schouders.

De wedstrijdsecretaris krijgt bericht van de Nevobo wanneer een lid geslaagd is, je krijgt zelf een mooi diploma.

Er zijn dit jaar best veel mensen die het spelregelbewijs moeten halen. Ga er zo snel mogelijk mee aan de gang en haal het. Onze scheidsrechter-opleiders gaan dan aan het einde van het seizoen ook nog een avond organiseren om echt de regels toe te passen en hoe je start of hoe je houding op de bok te verbeteren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *